Jun
15
2011

MEETING ADRIATICO u Puli

U nedjelju, 12.06.2011.godine na stadionu Uljanika u Puli održan je 3° MEETING INTERNAZIONALE DI ATLETICA DELL´ALTO ADRIATICO.

Mitingu u organizaciji Talijanske unije u suradnji sa sveučilištem u Trstu, te gradovima Pulom i Vodnjanom pristustvovalo je 15 klubova, odnosno ekipa i gotovo 350 natjecatelja iz Slovenije, Italije i Hrvatske.

Vrućina i nedostatak hladovine nije spriječila članove AK ,Maximvs“-a Poreč da uživaju u ovoj pravoj ateltskoj fešti te uspješno nastupe na mitingu u sljedećem sastavu: Aleksandra Tuneski, Martina Legović, Nora Mendica, Ena Cerjan, Lara Jovičević, Petar Bratović, Jakob Čehić, Stjepan Cerjan, Veronica i Antonio Crevato, čije treninge vodi i organizira trener, prof. kineziologije Miro Vranić.

Miting naziva “do salti e una corseta ” ili u prijevodu “dva skoka i jedna utrkica” bio je izvrsno organiziran. Predstavnici Maximvsa nastupili su u disciplinama utrka na 50m djevojčice, 60m dječaci, 80m djevojčice kadetkinje, na 1000m dječaci kadeti te prvi put u ženskoj štafeti.

Porečki takmičari su u brojnoj konkurenciji osvojili 4. – 8. mjesta u pojedinačnim kategorijama te tako pokazali da izrazito napreduju u atletskom sportu.

Meeting Adriatico 1Meeting Adriatico 2